Ik kan het wel alleen

Ik kan het wel alleen

Ik heb geen budget

Ik doe het het liefste op mijn manier

Zomaar wat reacties van ondernemers die er ooit voor hebben gekozen om hun bedrijf te starten omdat ze meer vrijheid wilden en zich bezig wilden houden met hun passie. Is die vrijheid geworden wat je ervan had verwacht of is het meer: ik heb nooit meer vrij. En die passie, ben je alleen maar bezig met je passie of is dat inmiddels meer passief?

Nooit meer vrij en passief

Als jij jezelf deze vraag stelt, moet je dan bekennen dat je je hebt vergist in die vrijheid en het alleen nog maar bezig zijn met je passie? Dat is toch helemaal niet erg? Daar zijn namelijk oplossingen voor te bedenken. En over 1 van die oplossingen wil ik het graag met je hebben: een Virtueel Assistent.

Virtueel Assistent

Een Virtueel Assistent? Een Virtueel Assistent of Virtual Assistant kan jou helpen bij het organiseren van jouw bedrijf. Iemand die weet hoe het is om een eigen bedrijf te runnen, die met je mee kan denken hoe je je bedrijf kunt laten groeien, die zorgt dat op de achtergrond je e-mail en agendabeheer geregeld worden. Die zorgt dat jij zonder stress kunt ondernemen. Die jouw bedrijf organiseert op de manier zoals jij jouw bedrijf wil organiseren.

Dat kost alleen maar geld

Het inschakelen van een Virtueel Assistent kost inderdaad geld, maar levert je nog veel meer op! Nee…., hoe bedoel je dat dan?

  • Rust; geen stress meer omdat jij dingen moet doen die je helemaal niet liggen;
  • Vrijheid; op vrijdagmiddag gezellig met je vrienden aan de borrel omdat je to-do-list aardig is geslonken;
  • Meer omzet; die tijd die je eerst moest besteden aan al die zaken die komen kijken bij het ondernemen, kun je nu besteden aan jouw passie en dat betekent dus meer declarabele uren;
  • Meer focus; samen met je Virtueel Assistent kun jij een plan opstellen waar je samen naartoe gaat werken.

Het kost niets

Als je nu eerlijk bent? Als je kijkt naar wat het je allemaal oplevert, blijf je dan van mening dat een Virtueel Assistent alleen maar geld kost?

Doe eens gek: gun jezelf een Virtueel Assistent! Neem vrijblijvend telefonisch contact met mij op: +31 647 871 294

 

Foto: Jean Swagers – JS Fotografie
Copyright © 2019 Smeets en Jij