Smeets & Jij werkte al voor diverse opdrachtgevers.
Binnenkort ook voor jou?

Referenties

Wil je weten wat ervaringen zijn van andere ondernemers? Onderstaand enkele referenties.

Berry 100x100

Na lang zoeken werd Rianne mij aanbevolen als VA. Omdat ik het lastig vind om zaken los te laten vond ik de start van de samenwerking dan ook zeer spannend. Echter bleek al snel dat ik gerust de zaken aan Rianne kan overlaten zonder in de gaten te houden of ik ook echt de gevraagde terugkoppeling krijg. Altijd reageert zij binnen de gestelde deadline, maar vaak nog ruim daar voor. Ik kan Rianne zeer aanbevelen als VA. Wil je als ondernemer meer ruimte hebben voor je core-business, dan is Rianne de perfecte partij om mee samen te werken en ondersteunende werkzaamheden uit handen te geven.

Berry van Zuidam (Trainer/eigenaar/MfN-Registermediator/FFP-financieel planner van het jaar 2017 at De ScheidingsDeskundige)

Ries 100 x 100

In de samenwerking met Rianne, ervaar ik haar altijd als zeer zorgvuldig en altijd meedenkend in mogelijkheden en kansen. Met haar jonge bedrijf voorziet ze met deze houding dan ook perfect in het administratief ontzorgen van ondernemers. Maatwerk is haar uitgangspunt!

Ries Ouwerkerk (eigenaar Request for Learning)

Sven 100 x 100

Rianne stak er tijdens de procedure met kop en schouders bovenuit. Ze kwam als projectondersteuner bij Rijkswaterstraat bij een projectteam (Oude Sluis en Gemaal Heumen) dat veel moest reizen om bij elkaar te komen. Ze ontpopte zich als snel als "de octopus", kennishouder en sparringspartner van de contractmanager van het projectteam. Wat opviel was, dat Rianne niet alleen haar eigen taken goed uitvoerde, maar ook ander werk goed oppakte binnen het team, zoals risicomanagement en finance. Haar Nederlands in woord en geschrift is uitmuntend. Haar prettige omgang, plezierige lach en vrolijke inzet maakt haar een heel fijne collega.

Sven Hulscher (eigenaar Mediastrada B.V.)

Tiemen 100 x 100

Rianne is enthousiast, heeft oog voor detail en is plezierig om mee samen te werken. Rianne ziet en pakt kansen. Ze werkt snel aan concreet toepasbare resultaten.

Tiemen Brouwer (Teamleider Midden Limburg bij Staatsbosbeheer)

Wil je meer referenties lezen? Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel