• Managementondersteuning tot in de finesses

  Als ondernemer of manager zie je ongetwijfeld op tegen veel dagelijkse taken. Ze zijn tijdrovend en hangen vaak als een molensteen om je nek. Denk bijvoorbeeld aan taken als e-mailbeheer, agendabeheer, maken van een planning, versturen van brieven en brochures, uitwerken en redigeren van teksten of notulen, voorbereiden van vergaderingen, opvragen van telefonische informatie, factureren, aanmanen, offertes opvragen of het up-to-date houden van de website. Schakel Smeets & Jij in om de dagelijkse waslijst aan taken secuur af te ronden. Zo blijft er volop tijd over die je kunt besteden aan waar je echt goed in bent: ondernemen. 

 • Ervaren sparringpartner met juridische achtergrond

  Als zelfstandig ondernemer ken ik het klappen van de zweep. En als virtueel assistent weet ik wat er op je afkomt als je een eigen bedrijf runt. Ik ben niet alleen bedreven en gedreven in de uitvoering van allerlei managementtaken. Ik denk mee in de dagelijkse planning, ik werk zelfstandig en ik fungeer als sparringpartner. Bovendien ben ik dankzij mijn juridische achtergrond ook in staat om arbeidscontracten te screenen, contracten te beoordelen of uit te zoeken welke wettelijke regeling op je bedrijfsvoering van toepassing zijn.

 • Professioneel beheer van je website en social media: een zorg minder

  Sociale media als LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter hebben een hoge vlucht genomen in het digitale tijdperk. Steeds meer bedrijven zien het nut ervan in om aanwezig te zijn op deze online platformen. Ze ervaren het als waardevol om content te creëren en te delen op kanalen waarop hun gewenste klanten actief zijn. Professioneel communiceren via social media heeft ook een schaduwzijde. Het is tijdrovend. Veel ondernemers starten enthousiast met social media, maar lopen vast door een gebrek aan tijd, inspiratie of creativiteit. Herkenbaar? Schakel dan Smeets & Jij in voor het professioneel beheer van je social mediakanalen.

  Geef een impuls aan je online communicatie 

  Als WebAssistent en ervaren onderneemster beschikt Rianne Smeets over de juiste ervaring en bagage om je communicatie via social media vorm en inhoud te geven. De volgende werkzaamheden kun je met een gerust hart uitbesteden:

  • Opmaak en onderhoud van social media-accounts door het creëren en plaatsen van content (o.a. berichten, afbeeldingen, video’s);
  • Opstellen en plaatsen van advertenties op Facebook;
  • Proactief onderhoud van de bedrijfswebsite in WordPress (o.a. conversieoptimalisatie en schrijven van nieuwsberichten, blogs, landingspagina’s);
  • Maken, schrijven en versturen van digitale nieuwsbrieven;
  • Onderhouden van online leeromgeving.
 • Organisatie van events voor groepen tot 60 personen

  De agenda van ondernemers bevat talloze events. Uiteenlopend van een gastpresentatie op een seminar, een etentje met belangrijke klanten, de kerstborrel of het jaarlijkse personeelsuitje. Alleen acte de présence geven is vandaag de dag niet meer voldoende. De verwachtingen zijn veel hoger gespannen. Medewerkers, bezoekers en klanten verwachten een professionele organisatie. Als ondernemer ontbreekt vaak de tijd om zelf zo’n event te organiseren. Smeets & Jij neemt je graag de rompslomp uit handen en zorgt voor een geslaagd event.

  Organisatie events tot in de finesses

  Bij Rianne Smeets zit organiseren in het bloed. Graag regelt zij kleinschalige events tot in de finesses. Samen met jou kijkt ze naar het type event, de wensen, de beoogde sfeer en het beschikbare budget. 

  Vervolgens stemt ze daar locatie, programma en catering op af. Ze regelt de contacten met leveranciers en ze verzorgt de communicatie met medewerkers en gasten. Op de dag zelf vertolkt ze graag de rol van aanspreekpunt. Ze zorgt ervoor dat het event op rolletjes loopt, zodat jij daar geen omkijken naar hebt.