Neem telefonisch contact op: +31 647 871 294 of stuur mij een e-mailbericht rianne@smeetsenjij.nl
 • Focus op lange-termijn

  Wil jij de vruchten plukken van mijn ervaring en expertise als virtueel assistent? Ga dan net als ik voor een lange-termijnrelatie. Als de continuïteit van mijn werkzaamheden voor langere tijd gewaarborgd is, slaag ik erin om de regie over je agenda als ondernemer over te nemen. Als dat lukt, krijg je meer tijd: zowel vrije tijd als de vrijheid om vorm en inhoud te geven aan je passie: het ondernemerschap.

 • Heldere communicatie

  Als virtueel assistent onderhoud ik de contacten via de telefoon, email, skype of WhatsApp. En als ik op locatie werk geef ik natuurlijk de voorkeur aan persoonlijk contact. Samenwerken met Smeets & Jij start altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseer ik jouw behoefte, geef ik aan wat ik voor je kan betekenen en kijk ik of er een onderlinge klik bestaat.  Als we samen verder gaan, hebben we met enige regelmaat werkoverleg (dit kan bijvoorbeeld via skype). 

 • Creëren van tijd en ruimte

  Als de voortgang van administratieve bedrijfsprocessen stokt, heb je als ondernemer vaak een gebrek aan tijd, capaciteit of expertise. Vertrouw in dit geval op de professionele ondersteuning van Smeets & Jij. Als virtueel assistent versta ik de kunst om dagelijkse werkzaamheden uit handen te nemen en zorgvuldig af te ronden. Zo creëer je tijd in je agenda en ruimte in je hoofd. Bijkomend voordeel: een virtueel assistent in de arm nemen, is vaak veel goedkoper dan een extra medewerker in dienst nemen.

 • Tarieven

  Kies je voor een pakket of past een uurtarief beter?

  Smeets & Jij werkt op basis van een door jouzelf opgebouwd dienstenpakket of op basis van een uurtarief (vanaf €50,00 per uur). Het spreekt voor zich dat we hier van tevoren duidelijke afspraken over maken. Smeets & Jij is flexibel inzetbaar.