Als Integrator ga ik voor een langetermijnrelatie.
Vraag een gratis strategiegesprek aan.

Werkwijze als Integrator

Focus op lange-termijn

Wil je als ondernemer de vruchten plukken van mijn ervaring en expertise als integrator? Ga dan net als ik voor een lange-termijnrelatie. Als de continuïteit van mijn werkzaamheden voor langere tijd gewaarborgd is, slaag ik erin om strategisch mee te denken en bedrijfsprocessen te verbeteren. Als dat lukt, krijg je meer tijd: zowel vrije tijd als de vrijheid om vorm en inhoud te geven aan je passie: het ondernemerschap.

Heldere communicatie

Als integrator onderhoud ik de contacten via de telefoon, e-mail, Teams, WhatsApp of dat wat voor jou het fijnste werkt. En als ik op locatie werk geef ik natuurlijk de voorkeur aan persoonlijk contact. Samenwerken met Smeets & Jij start altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseer ik jouw behoefte, geef ik aan wat ik voor je kan betekenen en kijk ik of er een onderlinge klik bestaat.  Als we samen verder gaan, hebben we met enige regelmaat werkoverleg (dit kan bijvoorbeeld via Teams). 

Creëren van tijd en ruimte

Heb je als ondernemer last van groeistuipen? Of voel je je niet op je gemak in je rol van manager van een team? Vertrouw in dit geval op de professionele ondersteuning van Smeets & Jij. Als integrator versta ik de kunst om strategisch mee te denken, teams aan te sturen, knopen door te hakken en planningen te bewaken. Zo creëer je tijd in je agenda en ruimte in je hoofd. Bijkomend voordeel: een integrator in de arm nemen, is vaak veel goedkoper dan een extra medewerker in dienst nemen.  

Tarief

Smeets & Jij stemt haar tarief qua tijdsinvestering en werkzaamheden af op de behoefte die jij als ondernemer of manager hebt. Hier maken we van tevoren duidelijke afspraken over. 

Integrator-Rianne-Smeets-06