Neem telefonisch contact op: +31 647 871 294 of stuur mij een e-mailbericht rianne@smeetsenjij.nl
IMG_0018-2

Keep it simple

Keep it simple, dat zijn de woorden die bij mij passen. Ik doe niet onnodig moeilijk, maar kijk als ondernemer naar jouw bedrijf en naar wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Gewoon om het ondernemen een stukje makkelijker te maken en genoeg tijd over te houden voor dingen die voor jou belangrijk zijn buiten het ondernemerschap.

Ondernemers die met mij samenwerken weten dat ik niet houd van poespas. Waarom zouden we het runnen van een onderneming moeilijker maken dan dat het al is?

Dat is ook de reden dat ik bewust niet kies voor een abonnement of een standaard pakket. Gewoon kiezen voor dat wat het beste bij jou past, daar worden wij allebei gelukkiger van!

Aangenaam, Rianne Smeets is de naam

Na diverse opleidingen op mbo- en hbo-niveau heb ik jarenlang ervaring opgedaan in managementfuncties op juridisch en secretarieel gebied. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan. Werken in loondienst gaf me niet de voldoening en energie die ik zocht. De stap naar het zelfstandig ondernemerschap lonkte. In 2011 heb ik deze grote stap voorwaarts gezet. Eerst met Alrights Juridisch Advies en Secretariële ondersteuning, daarna met Smeets OndernemersOndersteuning en nu met Smeets & Jij, virtueel assistent.

Uitdaging & ambitie

Als virtueel assistent ondersteun ik jou als ondernemer graag bij je drukke, dagelijkse werkzaamheden. Hoe meer je als ondernemer de touwtjes uit handen durven te geven, hoe beter ik tot mijn recht kom. Ik ben vooral van meerwaarde wanneer je door bedrijfsgroei of groeistuipen ook de rol van werkgever moet vertolken. Deze extra belasting zorgt voor lange ‘To-do-lijstjes’. Met mijn proactieve inbreng zorg ik voor meer vinkjes op deze lijstjes, rust in de tent en tijd in de agenda. Ik vind het belangrijk dat je geen omkijken hebt naar al die tijdrovende, dagelijkse activiteiten. Ik acteer op eigen houtje, maar hecht ook veel waarde aan overleg. Het is immers belangrijk dat jij als ondernemer het gezicht blijft van je bedrijf.

Persoonlijke klik

Om van meerwaarde te zijn voor een bedrijf is een persoonlijke klik heel belangrijk. Betrouwbaarheid is voor mij een voorwaarde als je als ondernemer werkzaamheden uit handen heeft. Als het klikt, ga ik gedreven en gemotiveerd voor je aan de slag. Van nature heb ik een goed gevoel voor humor en ben ik stressbestendig. Mijn ervaring als virtueel assistent helpt ook een handje om in de dagelijkse hectiek rustig te werken.

Samenwerken?

Wil je me inschakelen als Virtueel Assistent, als WebAssistent, voor managementondersteuning of voor de organisatie van events? Ik ben direct inzetbaar en ik reken geen inwerktijd. Interesse? Vul het contactformulier in of bel +31 647 871 294 om een afspraak te maken. Ik maak meteen een afspraak in mijn agenda. En denk ter voorbereiding op ons gesprek alvast na over het pakket dat het beste bij jou past.

Referenties

Wil je weten wat ervaringen zijn van andere ondernemers?

Berry 100x100

Na lang zoeken werd Rianne mij aanbevolen als VA. Omdat ik het lastig vind om zaken los te laten vond ik de start van de samenwerking dan ook zeer spannend. Echter bleek al snel dat ik gerust de zaken aan Rianne kan overlaten zonder in de gaten te houden of ik ook echt de gevraagde terugkoppeling krijg. Altijd reageert zij binnen de gestelde deadline, maar vaak nog ruim daar voor. Ik kan Rianne zeer aanbevelen als VA. Wil je als ondernemer meer ruimte hebben voor je core-business, dan is Rianne de perfecte partij om mee samen te werken en ondersteunende werkzaamheden uit handen te geven.

Berry van Zuidam (Trainer/eigenaar/MfN-Registermediator/FFP-financieel planner van het jaar 2017 at De ScheidingsDeskundige)

Ries 100 x 100

In de samenwerking met Rianne, ervaar ik haar altijd als zeer zorgvuldig en altijd meedenkend in mogelijkheden en kansen. Met haar jonge bedrijf voorziet ze met deze houding dan ook perfect in het administratief ontzorgen van ondernemers. Maatwerk is haar uitgangspunt!

Ries Ouwerkerk (eigenaar Request for Learning)

Sven 100 x 100

Rianne stak er tijdens de procedure met kop en schouders bovenuit. Ze kwam als projectondersteuner bij Rijkswaterstraat bij een projectteam (Oude Sluis en Gemaal Heumen) dat veel moest reizen om bij elkaar te komen. Ze ontpopte zich als snel als "de octopus", kennishouder en sparringspartner van de contractmanager van het projectteam. Wat opviel was, dat Rianne niet alleen haar eigen taken goed uitvoerde, maar ook ander werk goed oppakte binnen het team, zoals risicomanagement en finance. Haar Nederlands in woord en geschrift is uitmuntend. Haar prettige omgang, plezierige lach en vrolijke inzet maakt haar een heel fijne collega.

Sven Hulscher (eigenaar Mediastrada B.V.)

Tiemen 100 x 100

Rianne is enthousiast, heeft oog voor detail en is plezierig om mee samen te werken. Rianne ziet en pakt kansen. Ze werkt snel aan concreet toepasbare resultaten.

Tiemen Brouwer (Teamleider Midden Limburg bij Staatsbosbeheer)

Wil je meer referenties lezen? Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel