Rianne Smeets, jouw Integrator. Aangenaam.
Vraag een gratis strategiegesprek aan.

Rianne Smeets, jouw integrator

Mijn naam is Rianne Smeets. Al jarenlang ondersteun ik ondernemers met een overvolle agenda, groeistuipen van het bedrijf of de aansturing van teams. Eerst als managementassistente en virtueel assistente. Nu help ik je als integrator ook op strategisch niveau.

Mijn opleidingen en werkervaring

Na diverse opleidingen op mbo- en hbo-niveau heb ik jarenlang ervaring opgedaan in managementfuncties op juridisch en secretarieel gebied. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan. Werken in loondienst gaf me niet de voldoening en energie die ik zocht. De stap naar het zelfstandig ondernemerschap lonkte. In 2011 heb ik deze stap gezet. Eerst met Alrights Juridisch Advies en Secretariële ondersteuning, daarna met Smeets OndernemersOndersteuning en nu met Smeets & Jij.  

Uitdaging en ambitie

Mijn kracht als integrator komt vooral tot zijn recht als je bedrijf last heeft van groeistuipen. Hoe merk je dat? Gedurende een werkweek ben je veel tijd en energie kwijt aan je rol als werkgever. Hoe meer je als ondernemer de touwtjes uit handen geeft, hoe meer je de vruchten plukt van mijn rol als integrator.  Ik vind het belangrijk dat je geen omkijken hebt naar al die tijdrovende, dagelijkse activiteiten. Ik acteer op eigen houtje, maar hecht ook veel waarde aan overleg. Het is immers belangrijk dat jij als ondernemer het gezicht blijft van je bedrijf.

Persoonlijke klik

Om van meerwaarde te zijn voor een bedrijf is een persoonlijke klik heel belangrijk. Betrouwbaarheid is voor mij een voorwaarde als je als ondernemer werkzaamheden uit handen heeft. Als het klikt, ga ik gedreven en gemotiveerd voor je aan de slag. Van nature heb ik een goed gevoel voor humor en ben ik stressbestendig. Mijn ervaring als virtueel assistent helpt ook een handje om in de dagelijkse hectiek rustig te werken.

Integrator-Rianne-Smeets-15