Met een integrator sta je er niet alleen voor.
Vraag een gratis strategiegesprek aan.

Met een integrator sta je er niet alleen voor.

Elke dag klinkt jouw bioritme als ‘druk, druk, druk’. Je agenda staat vol met afspraken en deadlines. Het kost je veel tijd en energie om je team aan te sturen. En de balans tussen werk en privé is verstoord. Zo houd je geen tijd over. Om na te denken over de toekomst van je bedrijf. Of om belangrijke strategische beslissingen te nemen. Als je mij inhuurt als integrator gaan we intensief aan de slag. Interesse? Je kunt me inhuren voor het benodigde of het gewenste aantal uren per maand.

Waarom heb je een integrator nodig?

Ben je een ambitieuze ondernemer die zijn (familie)bedrijf graag wil laten groeien? Of ben je als perfectionist ontevreden over de wijze waarop bedrijfsprocessen verlopen? Als integrator ben ik veel meer dan je rechterhand. Op strategisch niveau denk ik als sparringpartner met je mee. Zo ondersteun ik je om bedrijfsgroei te realiseren. Of ik help je om je bedrijf zo in te richten dat het past bij jou als ondernemer.

Lees meer over resultaten Integrator »

Mijn werkwijze als integrator?

Wat mag je van mij als integrator verwachten? Gezamenlijk nemen we de bedrijfsprocessen onder de loep. We kijken kritisch naar jouw rol binnen het bedrijf. En ik voer gesprekken met de teamleden. Vervolgens leggen we de pijnpunten bloot en brengen de gewenste situatie in kaart. De focus ligt daarbij op een betere tijdsverdeling, prioriteiten stellen en een goede taakverdeling. Het is ook mijn taak om het team op afstand te managen, de planning te bewaken en deadlines te realiseren.

Lees meer over mijn Werkwijze »

Integrator-Rianne-Smeets-07